Hapert: Kracht die écht het verschil maakt.

Hapert, een dorp met een sterke gemeenschapszin en ondernemingsgeest, staat bekend om zijn kracht en veerkracht. In Hapert vinden we een bloeiend bedrijfsleven dat zorgt voor werkgelegenheid en economische groei. Ondernemerschap zit in het DNA van Hapert, en dat zien we terug in de diverse lokale bedrijven die met innovatieve ideeën en producten het verschil maken. Naast economische kracht is Hapert ook trots op zijn rijke cultuur en tradities. Verenigingen en evenementen brengen de inwoners samen en zorgen voor een hechte gemeenschap. Hapert: waar kracht écht het verschil maakt.

Enkele belangrijke speerpunten voor Hapert zijn:

We willen het kruispunt bij Van Mossel veiliger maken voor voetgangers, fietsers en al het overige verkeer. Door slimme aanpassingen en maatregelen willen we ervoor zorgen dat dit drukke punt in Hapert een veilige en overzichtelijke verkeerssituatie wordt.

port speelt een belangrijke rol in Hapert en we willen de faciliteiten voor onze sportverenigingen verbeteren. We streven naar een kunstgrasveld dat multifunctioneel kan worden ingezet, waardoor R.K. Voetbalvereniging Hapert onder optimale omstandigheden kan trainen en spelen.

Klimroos VVO Combinatie (KVC) verdient een moderne en passende accommodatie. We willen een nieuwe korfbalaccommodatie realiseren met een kunstgrasveld, zodat deze vereniging optimaal kan presteren en groeien.

We zien kansen voor een voorspoedige herontwikkeling van de vrijkomende locaties van Den Tref en Het Palet. We willen deze locaties benutten voor woningen voor zorgbehoevenden en voor de realisatie van een gezondheidscentrum, waardoor Hapert nog aantrekkelijker wordt voor alle inwoners.

De Oude Provincialeweg biedt mogelijkheden voor herontwikkeling. We willen deze weg een nieuwe bestemming geven die past bij de behoeften van onze dorpsgemeenschap en die bijdraagt aan een aantrekkelijke leefomgeving.

We willen een blauwe zone instellen in het kernwinkelgebied van Hapert, zodat het parkeren goed gereguleerd wordt en onze ondernemers en winkeliers profiteren van een optimale bereikbaarheid voor hun klanten.

We willen het inbreidingsplan achter De Wijer 48-50 versneld ontwikkelen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe woningen tussen de nieuwe wijk Wijereind en de Flexcampus, waardoor we kunnen voorzien in de behoefte aan woningen voor onze inwoners.

Denk mee, doe mee,
Word lid!

Bij Bladel Transparant staan we voor een bruisend en vooruitstrevend Hapert, waarin we samen bouwen aan een veilige en welvarende toekomst. We nodigen alle inwoners van Hapert uit om met ons mee te denken en hun ideeën en suggesties te delen. Samen werken we aan een dorp waar iedereen zich thuis voelt en waar onze gemeenschap trots op kan zijn.