Bladel Transparant écht lokaal, écht jong, écht realistisch

Bladel Transparant presenteert met trots haar kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Als enige échte lokale partij (naast de VHP) wil Bladel Transparant zich ook de komende vier jaar inzetten om een prettige woon-, werk- en leefomgeving te creëren voor alle inwoners van de gemeente Bladel.

Door de diversiteit aan kandidaten op onze lijst beschikken we over veel kennis, spreken we een brede doelgroep aan (van jong tot oud) en kunnen we verbindingen leggen die mooie resultaten op leveren. Een bijzondere naam op onze lijst is die van Maarten Rietveld, voormalig GroenLinks lid en nu op een oplossingsgerichte en toegankelijke manier actief voor onze partij. Zeer verheugd zijn we over onze ambassadeurs voor de diverse kleinere kernen uit de gemeente: Patty van Grootel-Mentrop voor de kern Hapert, Frans Meulders voor de kern Netersel en Jutka van den Heuvel voor de kern Hoogeloon en Casteren.

Trots zijn we op het feit dat veel jonge mensen, zoals Pieter Hooijen en Ton Janssen, zich aan onze partij willen verbinden. Dat is in deze tijd niet vanzelfsprekend. Veel mensen zijn het vertrouwen in de (landelijke) politiek kwijt en dat begrijpen wij. Wij willen het anders. Onze partij is realistisch en we doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Laat uw stem horen op 19 maart!

NIEUWS

Politiek saai? Niet na het volgen van de gratis cursus Politiek Actief!

april 10, 2024

Winnen wordt bepaald door de juiste verhouding van scoren en kansen missen.

april 2, 2024

Gemeenteraad Bladel akkoord met nieuwe inrichting Sportpark De Smagtenbocht in Bladel

maart 22, 2024

Jaarlijkse update Woningbouwprogramma gemeente Bladel 2024-2033

maart 15, 2024