Bladel fiets Challenge: fietsen voor Voedselbank Bladel, Vrienden van Kameraet en EigenWeijzer

De Gemeente Bladel nodigt al haar inwoners uit om mee te doen aan twee bijzondere fietsacties die niet alleen zorgen voor een betere bereikbaarheid in de regio, maar ook lokale goede doelen ondersteunen. Of je nu een enthousiaste wielrenner bent of iemand die graag op zondag een ontspannen tochtje maakt, jouw kilometers kunnen écht een verschil maken!

Over de Bladel Fiets Challenge

De Bladel Fiets Challenge, gestart op 3 mei en lopend tot 12 juli, is onderdeel van een groter initiatief om de verkeersdruk binnen de Brainportregio te verlagen. Deze uitdaging motiveert inwoners om zoveel mogelijk kilometers te fietsen, waarbij elke kilometer bijdraagt aan het steunen van de Voedselbank Bladel, Vrienden van Kameraet en EigenWeijzer.

Hoe Doe Je Mee?

Deelnemen is simpel en leuk! Download de gratis SJEES app, een tool die niet alleen je gefietste kilometers bijhoudt maar ook je inspanningen beloont. Voer de activatiecode Bladelfietst in en begin met fietsen! Aan het eind van de challenge, op 12 juli, worden de totale opbrengsten bekendgemaakt. De top 25 fietsers met de meeste kilometers ontvangen mooie prijzen.

Over de Sjees-app

De Sjees-app maakt van elke fietstocht een feestje. Voor elke kilometer die je fietst, verzamel je punten. Deze punten kun je inwisselen voor aantrekkelijke prijzen. Hoe meer je fietst, hoe meer punten je verzamelt. De app biedt ook regelmatig uitdagende opdrachten en challenges waarvoor je extra bonuspunten en badges kunt verdienen. En het mooie is: alles gaat automatisch! De app registreert je kilometers en telt je punten op.

Download nu de app en maak van elke fietsrit een kans om te scoren! Beschikbaar voor zowel Apple als Android

Maak Een Verschil

Elke keer als je op de fiets stapt, help je niet alleen de verkeersdruk te verminderen en je eigen gezondheid te verbeteren, maar ondersteun je ook belangrijke lokale initiatieven. Of het nu gaat om het ondersteunen van gezinnen via de voedselbank, het helpen van vrienden bij Kameraet of het stimuleren van de zelfredzaamheid via EigenWeijzer, jouw fietsinspanningen dragen bij aan een sterkere gemeenschap.

De Gemeente Bladel ziet graag dat haar inwoners actief deelnemen aan deze zinvolle en gezonde activiteit. Dus, waar wacht je nog op? Stap op die fiets, geniet van de frisse lucht en maak elke rit tellend voor de gemeenschap. Sjees mee en misschien ben jij wel een van de gelukkige prijswinnaars in juli!

NIEUWS

Innovatieve Energiehub op Kempisch Bedrijvenpark: Een nieuwe aanpak voor duurzame energie

mei 8, 2024

Bladel fiets Challenge: fietsen voor Voedselbank Bladel, Vrienden van Kameraet en EigenWeijzer

mei 2, 2024

Toekomstplannen voor centrumlocaties Bladel: van gezondheidscentrum tot woonruimte

april 24, 2024

Samenwerking sleutel tot duurzaam succes op het Kempisch Bedrijven Park

april 17, 2024