Busverbinding Bladel – Tilburg

Busverbinding Bladel naar Tilburg.

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen eerder dit jaar haalde ik een flink aantal stemmen als nieuwkomer in de politiek. Mijn belangrijkste punt is de busverbinding van Bladel naar Tilburg. Deze busverbinding loopt via Reusel, waar moet worden overgestapt op de bus richting Tilburg. De verbindingen sluiten slecht aan en dat zorgt voor veel irritatie onder de jeugd in onze gemeente.

De Bladelse politiek heeft nu een raadsprogramma opgesteld. Dit programma bevat vooral de punten van de partijen die samen een coalitie hebben gevormd. De punten uit dit programma zijn de punten waar de gemeente de komende jaren mee aan de slag gaat. Helaas heb ik daar niets over de busverbinding naar Tilburg in terug kunnen vinden. Een gemiste kans voor Bladel!

Busverbinding in raadsprogramma gemeente.

Gelukkig is er inspraak mogelijk over dit raadsprogramma. Ik heb inmiddels een e-mail gestuurd in de richting van de gemeente. Ik ben namelijk van mening dat deze busverbinding verbeterd moet worden en dat dit in het raadsprogramma thuis hoort. Er zijn veel mensen die hier ook last van hebben. Ik roep daarom iedereen op om ook een e-mail te sturen gemeenteraad@bladel.nl en daarin aan te geven dat deze busverbinding prioriteit moet hebben in het raadsprogramma zodat het probleem opgelost gaat worden.

Niek Panjoel
Niek Panjoel

 

 

 

Niek Panjoel
Bladel Transparant

NIEUWS

Innovatieve Energiehub op Kempisch Bedrijvenpark: Een nieuwe aanpak voor duurzame energie

mei 8, 2024

Bladel fiets Challenge: fietsen voor Voedselbank Bladel, Vrienden van Kameraet en EigenWeijzer

mei 2, 2024

Toekomstplannen voor centrumlocaties Bladel: van gezondheidscentrum tot woonruimte

april 24, 2024

Samenwerking sleutel tot duurzaam succes op het Kempisch Bedrijven Park

april 17, 2024