Davy Jansen Lijsttrekker Bladel Transparant

Wethouder Davy Jansen is de Lijsttrekker voor Bladel Transparant bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. Davy Jansen (34) is door de algemene ledenvergadering van Bladel Transparant unaniem gekozen als lijsttrekker. Jansen is nu ruim drie jaar wethouder volksgezondheid, welzijn, cultuur en sport. Daarvoor was hij meer dan twaalf jaar fractievoorzitter van Bladel Transparant.

“We hebben grote ambities. Bladel Transparant heeft op dit moment vijf zetels, maar we willen naar zes zetels doorgroeien. Ik heb het reuze naar mijn zin en heb daarom de ambitie om voor een nieuwe periode als wethouder te gaan. We hebben een kieslijst van vijftig personen en een ambitieuze achterban die op allerlei manieren een steentje bijdraagt aan het mooier maken van  onze gemeente”.  Op nummer twee staat fractievoorzitter Paul Wouters. Nieuwkomer Lisa Coolen uit Hapert staat op plek drie gevolgd door Niek Panjoel. Op plek vijf staat voormalig wethouder Dick Zumker.

De kieslijst van Bladel Transparant bevat vijftig personen, de langste kieslijst ooit in de geschiedenis van de gemeente Bladel. Alle kernen zijn vertegenwoordigd. Het is een logisch gevolg van de inzet van de partij in afgelopen raadsperiode voor alle kernen van de gemeente Bladel.  

NIEUWS

Column Niels van der Heijden – Bedrijventerreinen

november 24, 2023

Vernieuwingen in de Vrijetijdseconomie van de Brabantse Kempen

november 17, 2023

Méér Muziek in de Klas Bokaal

november 15, 2023

Grondruil geeft groen licht voor Seniorenwoningen in Bladel

november 1, 2023