Doe mee aan Kempen Got Talent: Dé Talentenjacht van de Kempen!

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud en barst je van het talent? Op 8 september, van 20.00 tot 22.00 uur, zal de Kerkzaal van MFA Hart van Hapert het podium zijn voor een spetterende Talentenjacht – ‘Kempen Got Talent’. Hier krijg jij de kans om je talent te laten zien aan een enthousiast publiek en een professionele jury.

Ontdek, Deel en Schitter! De jeugdcoaches van Cordaad Welzijn hebben samen met jongeren ‘Kempen Got Talent’ opgezet met één duidelijk doel: talentontwikkeling in de Kempen stimuleren. Dus of je nu een muzikant, danser, zanger, goochelaar, comedian, sporter, of een ander soort performer bent, dit is jouw moment om te stralen.

Wat kun je verwachten? Een panel van deskundige juryleden staat klaar om te zien wat jij in huis hebt. Ze zullen beslissen wie het onbetwiste ‘Kempen Talent’ wordt en een fantastische prijs in de wacht sleept. Maar dat is niet alles! Er is ook een publieksprijs, dus zorg ervoor dat je vrienden en familie meenemen om jouw aanmoediging te zijn.

Hoe doe je mee? Aanmelden is eenvoudig! Gebruik de QR-code op de flyer of bezoek onze social media @kempen_got_talent op Instagram en Facebook. Deelname is helemaal gratis. Voor degenen die komen om te genieten van het spektakel, vragen we een kleine entree van € 2,50, inclusief een gratis consumptie om de avond extra smaak te geven.

Details op een rijtje:

  • Datum: 8 september
  • Tijd: 20.00 – 22.00 uur
  • Locatie: Kerkzaal, MFA Hart van Hapert
  • Leeftijd: 12 – 20 jaar
  • Deelname: Gratis
  • Entree voor bezoekers: € 2,50 (incl. 1 gratis consumptie)

NIEUWS

Energie delen via ‘energiehub’ op het KBP om stroomtekort tegen te gaan

mei 30, 2024

Ontwikkelingen en open dag nieuw Gemeenschapscentrum in Bladel

mei 29, 2024

In gesprek met Jeroen Dijsselbloem: De Toekomst van de Brainportregio en Gemeente Bladel

mei 24, 2024

Een simpele boodschap

mei 21, 2024