Feestelijke Opening van Kledingbank de Kempen

De Kempenregio verwelkomde vandaag met open armen de feestelijke opening van Kledingbank de Kempen. Tabitha en Ingmar uit Reusel, de drijvende krachten achter dit initiatief, zorgden voor een hartelijke ontvangst voor alle bezoekers. De officiële opening vond plaats om 10.00 uur op woensdag 25 oktober in de Posthof te Bladel.

Wat begon als een bescheiden idee in hun eigen garage, groeide al snel uit zijn voegen. Het enthousiasme van Tabitha en Ingmar leidde hen naar een nieuwe, ruimere locatie in de Posthof te Bladel. Dankzij de steun van de Kempengemeenten konden ze hun droom waarmaken, met elke gemeente die een opstartsubsidie van €2.156,- verstrekte.

De afgelopen maanden hebben Tabitha, Ingmar en hun toegewijde vrijwilligers hard gewerkt om de ruimte in te richten en Kledingbank de Kempen bij het grote publiek bekend te maken. Ze zijn verheugd te melden dat er een mooie samenwerking is ontstaan met Stichting Leergeld, die gezinnen met kinderen helpt die het abonnement voor de Kledingbank niet kunnen betalen. Ook andere lokale organisaties hebben de Kledingbank inmiddels ontdekt.

Een Initiatief voor en Door de Gemeenschap

Kledingbank de Kempen is een initiatief dat gedragen wordt door de gemeenschap en voor de gemeenschap. We zijn verheugd om te melden dat Bergeijk, hoewel oorspronkelijk niet in ons plan opgenomen, nu ook deel uitmaakt van onze ambitie. We hopen dat onze diensten een groot succes worden en dat inwoners van alle Kempengemeenten de weg naar ons weten te vinden.

We nodigen alle inwoners van de Kempen uit om een kijkje te komen nemen en te ontdekken hoe Kledingbank de Kempen een positieve impact kan hebben op hun leven. Samen kunnen we bouwen aan een welvarende toekomst, gedreven door solidariteit, duurzaamheid en welzijn.”

Wethouder Davy Jansen

We wensen Tabitha, Ingmar en alle vrijwilligers van Kledingbank de Kempen veel succes en kijken uit naar een toekomst vol solidariteit, duurzaamheid en welzijn.

NIEUWS

Innovatieve Energiehub op Kempisch Bedrijvenpark: Een nieuwe aanpak voor duurzame energie

mei 8, 2024

Bladel fiets Challenge: fietsen voor Voedselbank Bladel, Vrienden van Kameraet en EigenWeijzer

mei 2, 2024

Toekomstplannen voor centrumlocaties Bladel: van gezondheidscentrum tot woonruimte

april 24, 2024

Samenwerking sleutel tot duurzaam succes op het Kempisch Bedrijven Park

april 17, 2024