Ontmoet nieuwe mensen op de events van Lofjoe!

Lofjoe

Ben je op zoek naar nieuwe vriendschappen of misschien zelfs een bijzondere relatie, maar merk je dat het niet altijd makkelijk is vanwege een verstandelijke beperking of leerachterstand? Lofjoe organiseert speciale ontmoetings- en thema-avonden voor mensen zoals jij, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten en leuke activiteiten kunt beleven.

Wat is Lofjoe?

Lofjoe staat voor ‘Lof voor Jou en Mij’. Het kan een uitdaging zijn om nieuwe vrienden te maken of een relatie te vinden als je te maken hebt met een verstandelijke beperking of leerachterstand. Daarom organiseert Lofjoe speciale ontmoetings- en thema-avonden voor individuen met een leerachterstand of verstandelijke beperking. Dit initiatief biedt een geweldige kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en waardevolle connecties te leggen.

Evenementen voor de komende tijd:

  • Woensdag 6 september: In Veldhoven is er een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten bij Lunchroom LIS, Kromstraat 40A. Voel je je prettiger om de eerste keer met familie of begeleiding te komen? Dat kan zeker. Jouw comfort staat voorop.
  • Maandag 2 oktober: Er is een samenkomen en kennismaken evenement in Eersel, bij Restaurant Combi, Nieuwstraat 72. Als je het spannend vindt, kun je rekenen op de ondersteuning van de mensen van Lofjoe.
  • Woensdag 1 november: Bij Lunchroom LIS in Veldhoven is er een avond met datingtips. Ontdek hoe je via de Praatkaart kunt leren om contact te maken met anderen.
  • Dinsdag 28 november: Een nieuwe gelegenheid om samen te komen in Eersel, bij Restaurant Combi, Nieuwstraat 72. We begrijpen dat het spannend kan zijn, maar de aanwezige mensen van Lofjoe zijn er om je te begeleiden.

Belangrijke informatie: Voor elk evenement is er een maximaal aantal beschikbare plekken. Het aanmelden betekent niet automatisch dat je deel kunt nemen. Ongeveer een week van tevoren ontvang je een e-mail met de bevestiging of je kunt deelnemen. Ook als het deze keer niet lukt om je in te delen, ontvang je daarover een e-mail.

Lofjoe streeft naar eerlijke verdeling van beschikbare plekken en streeft naar een evenwichtige aanwezigheid van mannen en vrouwen. Momenteel zijn er meer mannen dan vrouwen, dus dames, voel je aangemoedigd om je aan te melden! Zelfs als je je wat later aanmeldt, is er nog steeds kans om mee te doen.

Dit initiatief kan het begin zijn van waardevolle vriendschappen en relaties. Meld je vandaag nog aan via https://bit.ly/45pUewy.

NIEUWS

Politiek saai? Niet na het volgen van de gratis cursus Politiek Actief!

april 10, 2024

Winnen wordt bepaald door de juiste verhouding van scoren en kansen missen.

april 2, 2024

Gemeenteraad Bladel akkoord met nieuwe inrichting Sportpark De Smagtenbocht in Bladel

maart 22, 2024

Jaarlijkse update Woningbouwprogramma gemeente Bladel 2024-2033

maart 15, 2024