Davy Jansen, 1987, Bladel

Geen oeverloos gezever maar spijkers met koppen slaan

Davy JansenIk ben Davy Jansen, 26 jaar en ik ben geboren en getogen in Bladel. Ik heb mijn studie rechten inmiddels afgerond en ik werk in het dagelijks leven als jurist bij een kantoor in de regio. Daarnaast ben ik ook bestuursvoorzitter van Jur-Proficio, een juridisch advieskantoor wat zich richt op kosteloos juridisch startadvies. Ook ben ik onlangs vader geworden van mijn lieve dochter Sam. Mijn hobby’s zijn voetbaltraining geven aan Bladella A2, zelf op zondag een potje voetballen en duiken.

Het is alweer acht jaar geleden dat ik als raadslid voor Bladel Transparant gekozen werd. Destijds vond ik het al belangrijk dat er niet oeverloos vergaderd werd voordat er eindelijk een beslissing genomen werd. Het is voor de inwoners van de gemeente Bladel, maar ook voor mij persoonlijk, een van de grootste ergernissen. Het duurt allemaal zo lang…Soms moeten de dingen gewoon sneller. Geen zinloos gezever maar spijkers met koppen slaan.

Vorig jaar werd mij door de partij gevraagd of ik tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 de kieslijst wilde aanvoeren. Ik heb daar geen moment over na hoeven denken. Met ons fantastische team, waarin veel mensen alweer geruime tijd meedraaien en een grote groep ook nieuw is, willen en kunnen we veel voor de inwoners betekenen. Het is een groep mensen die, van jong tot oud en met een zeer brede achtergrond, ontzettend veel zin heeft om ons in te zetten voor de gemeente Bladel. Wij staan klaar voor de inwoners en dus klaar voor u!

NIEUWS

Politiek saai? Niet na het volgen van de gratis cursus Politiek Actief!

april 10, 2024

Winnen wordt bepaald door de juiste verhouding van scoren en kansen missen.

april 2, 2024

Gemeenteraad Bladel akkoord met nieuwe inrichting Sportpark De Smagtenbocht in Bladel

maart 22, 2024

Jaarlijkse update Woningbouwprogramma gemeente Bladel 2024-2033

maart 15, 2024