Toekomstgerichte investering: Wethouder Van der Hamsvoort ondertekent koopovereenkomst voor perceel op Kempisch Bedrijvenpark in Hapert

Wethouder Hetty van der Hamsvoort heeft de koopovereenkomst getekend voor de aankoop van een bijzonder perceel aan de Diamantweg/N284, gelegen op het industrieterrein Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Hoewel de exacte invulling van dit perceel nog niet definitief is vastgesteld, biedt de unieke locatie de gemeente Bladel een uitgelezen kans voor diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Zo overwegen we het creëren van hubs voor essentiële hulpverlenende diensten, zoals die van de GGD. Daarnaast denken we aan de ontwikkeling van een energiehub die bedrijven van duurzame energie kan voorzien. Bovendien zou het perceel kunnen fungeren als een mobiliteitshub, bijvoorbeeld als remisestation voor het openbaar vervoer.

Wethouder Van der Hamsvoort is optimistisch over deze aankoop en verklaart: “Met de verwerving van dit perceel kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. De unieke ligging biedt ons de kans om flexibel in te spelen op de behoeften van onze gemeenschap en het welzijn van onze inwoners, zowel nu als in de toekomst, te waarborgen.”

We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen omtrent dit project en kijken uit naar de mogelijkheden die deze nieuwe aanwinst zal bieden voor Bladel en haar inwoners.

NIEUWS

Column Niels van der Heijden – Bedrijventerreinen

november 24, 2023

Vernieuwingen in de Vrijetijdseconomie van de Brabantse Kempen

november 17, 2023

Méér Muziek in de Klas Bokaal

november 15, 2023

Grondruil geeft groen licht voor Seniorenwoningen in Bladel

november 1, 2023