Verkiezingsprogramma 2022-2026 Bladel Transparant

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. In 2006 was Bladel Transparant eennieuwkomer bij de gemeenteraadsverkiezingen, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige politieke partij met de langste kieslijst van de gemeente Bladel.

Ik heb in de afgelopen jaren onze partij zien groeien naar de professionele club die we nu zijn. Nieuwe mensen geven nieuwe dynamiek en dat zien we terug op onze kieslijst. Op de lijst staan mensen die inhoudelijk zeer goed weten wat er speelt en met hun voeten in de modder staan.

Omdat integriteit hoog in het vaandel binnen onze partij staat, hebben alle kandidaten een gesprek gehad én heeft de top 15 een verklaring omtrent gedrag (VOG) moeten overleggen. Ik ben dankbaar dat ik als lijsttrekker dit team mag aanvoeren en ik ben ik trots op deze kandidaten.Wij staan de komende vier jaar met ons gehele team klaar voor onze inwoners.

Daarbij mag u van ons verwachten dat we doen wat we zeggen! We zijn bereikbaar via onze social-mediakanalen, whatsapp, telefoon, e-mail en brief.Inwoners kunnen altijd bij ons terecht. We zijn onderdeel van de gemeenschap, dragen bij aan het verenigingsleven en vangen daardoor de signalen op die belangrijk zijn.

Davy Janssen

Lijsttrekker Bladel Transparant

NIEUWS

Innovatieve Energiehub op Kempisch Bedrijvenpark: Een nieuwe aanpak voor duurzame energie

mei 8, 2024

Bladel fiets Challenge: fietsen voor Voedselbank Bladel, Vrienden van Kameraet en EigenWeijzer

mei 2, 2024

Toekomstplannen voor centrumlocaties Bladel: van gezondheidscentrum tot woonruimte

april 24, 2024

Samenwerking sleutel tot duurzaam succes op het Kempisch Bedrijven Park

april 17, 2024