Nicole Bohncke, 1965, Bladel

Denken in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden

Nicole BohnckeIk ben Nicole Bohncke, 48 jaar oud en een alleenstaande moeder van twee kinderen. Ik ben geboren in Amstelveen en woon sinds mijn negende Bladel. Ik werk twintig uur per week als boekhoudster bij Keukenfabriek Beda. Daarnaast ben ik bezig met het opstarten van een eigen administratiekantoor aan huis, zodat ik dit goed kan combineren met de zorg voor de kinderen.
Ik denk in oplossingen en ik vind het heerlijk om mee te kunnen praten en denken over zaken die in onze gemeente spelen en onze inwoners aangaan. ‘Denken in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden’, is mijn motto.
Mijn overtuiging is dat de politiek er voor/namens de inwoners moet zijn en niet andersom. Het is belangrijk naar de inwoners te luisteren en dat doen wij. Mede hierdoor hebben we als Bladel Transparant al veel bereikt de afgelopen jaren.
Mensen zijn geen nummers en elk mens heeft zijn/haar eigen verhaal en dat mag gehoord worden. Door de crisis, de bezuinigingen en de vergrijzing komt er de komende jaren nog veel op ons af. We blijven als partij alert op deze ontwikkelingen.

NIEUWS

Column Niels van der Heijden – Bedrijventerreinen

november 24, 2023

Vernieuwingen in de Vrijetijdseconomie van de Brabantse Kempen

november 17, 2023

Méér Muziek in de Klas Bokaal

november 15, 2023

Grondruil geeft groen licht voor Seniorenwoningen in Bladel

november 1, 2023