Nicole Bohncke, 1965, Bladel

Denken in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden

Nicole BohnckeIk ben Nicole Bohncke, 48 jaar oud en een alleenstaande moeder van twee kinderen. Ik ben geboren in Amstelveen en woon sinds mijn negende Bladel. Ik werk twintig uur per week als boekhoudster bij Keukenfabriek Beda. Daarnaast ben ik bezig met het opstarten van een eigen administratiekantoor aan huis, zodat ik dit goed kan combineren met de zorg voor de kinderen.
Ik denk in oplossingen en ik vind het heerlijk om mee te kunnen praten en denken over zaken die in onze gemeente spelen en onze inwoners aangaan. ‘Denken in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden’, is mijn motto.
Mijn overtuiging is dat de politiek er voor/namens de inwoners moet zijn en niet andersom. Het is belangrijk naar de inwoners te luisteren en dat doen wij. Mede hierdoor hebben we als Bladel Transparant al veel bereikt de afgelopen jaren.
Mensen zijn geen nummers en elk mens heeft zijn/haar eigen verhaal en dat mag gehoord worden. Door de crisis, de bezuinigingen en de vergrijzing komt er de komende jaren nog veel op ons af. We blijven als partij alert op deze ontwikkelingen.

NIEUWS

Politiek saai? Niet na het volgen van de gratis cursus Politiek Actief!

april 10, 2024

Winnen wordt bepaald door de juiste verhouding van scoren en kansen missen.

april 2, 2024

Gemeenteraad Bladel akkoord met nieuwe inrichting Sportpark De Smagtenbocht in Bladel

maart 22, 2024

Jaarlijkse update Woningbouwprogramma gemeente Bladel 2024-2033

maart 15, 2024