Politieke vooruitblik naar 2018

Politieke Vooruitblik naar 2018

Op woensdag 21 maart 2018 kunnen alle inwoners van de gemeente Bladel hun 4-jaarlijkse invloed weer uitoefenen op de lokale politiek. Door uw stem uit te brengen bepaalt u wat er de komende jaren gaat gebeuren. Althans voor een deel. Geen enkele partij wordt hopelijk zo groot dat ze meer dan de helft van de zetels hebben en alles zelf kunnen bepalen. Een goede verdeling is absoluut beter.
Maar of je met 2, 3 of 4 partijen moet regeren maakt wel degelijk verschil. Hoe meer partijen aan het roer, des te meer compromissen.
De kiezer is aan zet.
U heeft hier invloed op: in de eerste plaats door te gaan stemmen, thuisblijven is zonde van de kans invloed te nemen. Maar ook omdat u stemt op een mens, een mede inwoner in onze mooie gemeente Bladel. Iemand die u kunt aanspreken en vragen te helpen. Daarom zitten mensen in de gemeenteraad of in een commissie, om inwoners te helpen als ze ergens niet uit komen. Althans, zo zou het moeten zijn!
Bladel Transparant heeft dit hoog in het vaandel staan, er zijn voor onze inwoners!
Bij de laatste verkiezingen in 2014 haalden we meer stemmen dan ooit sinds het bestaan van Bladel Transparant, maar werden we door de VHP en het CDA buiten de gedoodverfde coalitie gehouden. Wanneer we 16 stemmen meer hadden gehad, hadden we 4 zetels gehad en waren we sterker de onderhandelingen in gegaan. Elke stem telt zo blijkt maar weer, dus de oproep is duidelijk: laat uw stem niet verloren gaan! (en stem bij voorkeur op Bladel Transparant)
Ons verkiezingsprogramma is transparant zoals verwacht mag worden van een lokale politieke partij, maar we zijn ook flexibel. Niemand kan 4 jaar vooruit kijken en we blijven dan ook luisteren naar alle inwoners van de gemeente Bladel.
De komende jaren zijn heel belangrijk voor onze gemeente, blijven we zelfstandig of niet. En in welke vorm gaan we dan door? Om die keuze te kunnen maken is het ontzettend belangrijk dat er een lokale partij in de coalitie zit die de belangen van alle inwoners behartigt. Geen partijen die slechts voor 1 kern opkomen of aan de hand van hun landelijke moederpartijen lopen
.Een partij met een hoog GBV ( gezond Blaals verstand) gehalte, die altijd aan het belang van de inwoners zullen denken.
Bladel Transparant dus, een ECHTE lokale partij die er voor ALLE inwoners is.
U kunt in 2018 het verschil maken: stem bewust, stem met het hart, stem Bladel Transparant,
Bladel Transparant

NIEUWS

Innovatieve Energiehub op Kempisch Bedrijvenpark: Een nieuwe aanpak voor duurzame energie

mei 8, 2024

Bladel fiets Challenge: fietsen voor Voedselbank Bladel, Vrienden van Kameraet en EigenWeijzer

mei 2, 2024

Toekomstplannen voor centrumlocaties Bladel: van gezondheidscentrum tot woonruimte

april 24, 2024

Samenwerking sleutel tot duurzaam succes op het Kempisch Bedrijven Park

april 17, 2024