Verkiezingsprogramma

Op 16 maart 2022 vonden de gemeenteraadsverkiezingen plaats, en Bladel Transparant wil graag haar dankbaarheid uitspreken aan alle inwoners van de gemeente Bladel die hun stem hebben uitgebracht. We zijn verheugd te kunnen delen dat Bladel Transparant zich heeft ontwikkeld van een nieuwkomer in 2006 tot een volwaardige politieke partij met de langste kieslijst van de gemeente Bladel.

In de afgelopen jaren hebben we onze partij zien groeien tot een professionele en dynamische club. De toevoeging van nieuwe mensen heeft gezorgd voor frisse dynamiek en op onze kieslijst staan kandidaten die goed op de hoogte zijn van wat er speelt in onze gemeente en die actief betrokken zijn bij de lokale uitdagingen.

Bij Bladel Transparant staat integriteit hoog in het vaandel. Om deze waarde te waarborgen, hebben alle kandidaten persoonlijke gesprekken gehad en hebben de top 15 kandidaten een verklaring omtrent gedrag (VOG) moeten overleggen. We zijn trots op ons team en dankbaar dat ik, Davy Janssen, als lijsttrekker dit team mag aanvoeren.

Gedurende de komende vier jaar staan we met ons gehele team klaar voor onze inwoners. We zijn toegankelijk en bereikbaar via onze social-mediakanalen, WhatsApp, telefoon, e-mail en brief. Inwoners kunnen altijd bij ons terecht, en we blijven een actief onderdeel van de gemeenschap, dragen bij aan het verenigingsleven en blijven de signalen opvangen die belangrijk zijn voor onze gemeente.

Ons Verkiezingsprogramma Bladel Transparant 2022-2026 blijft onze leidraad voor het realiseren van een sterke en bloeiende gemeente Bladel. Met uw steun en betrokkenheid willen we onze gemeente blijven verbeteren en een toekomst opbouwen waar iedereen zich thuis voelt.

Verkiezingsprogramma  Bladel Transparant2022-2026

Nogmaals, namens Bladel Transparant, danken we u voor uw stem en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld.

Met vriendelijke groet,

Davy Janssen Lijsttrekker Bladel Transparant